vrijdag 9 december 2022

Gratis consult

mensen achter een laptopOp dit moment is thuiswerken de norm. Dat verkleint onze (belevings)wereld. Nemen jullie als OR-leden genoeg de tijd en ruimte om na te denken wat de gevolgen voor jullie onderneming kunnen zijn in de (nabije) toekomst?

Omdat niet alleen jij, maar ook jouw OR-collega’s thuis werken is videobellen uitermate geschikt om een OR-meeting op afstand te organiseren en van gedachten te wisselen over OR-zaken. Deze crisis vraagt om handelen in het moment. In veel ondernemingen worden nu grote besluiten genomen die impact hebben op langere termijn. Wat is belangrijk om te doen?

In de videomeeting kan je één van onze adviseurs aan laten sluiten. In een kort gesprek brengen we kosteloos in kaart wat de stand zaken is jullie onderneming, waar jullie als OR staan en wat jullie rechten en plichten zijn in deze periode. Belangrijk om zo gerichte stappen te kunnen zetten.

Wij helpen jou graag met het opzetten van een online vergadering als je hier weinig of nog geen ervaring mee hebt en hierbij geholpen wilt worden!

Premium lidmaatschap + gratis consult

OR-Online.nl biedt bij het premium abonnement (jaarlidmaatschap €225,- ex btw) tijdelijk een uur advies van één van onze deskundige OR-adviseurs via Zoom of een ander videoplatform. Als je nu lid wordt van OR-Online.nl krijg je dus:

  • Nu tijdelijk een uur gratis (video)consult van een OR-adviseur;
  • Vragen stellen per mail aan een deskundige redactie;
  • Volledige toegang tot een actuele kennisbank;
  • Bevordering van jouw deskundigheid op relevante onderwerpen als de startende OR, fusies en reorganisaties, HR-regelingen en diverse wetten en regelingen;
  • Diverse checklists die ervoor zorgen dat jij jouw OR-werk goed kunt organiseren;
  • Wekelijks onze nieuwsbrief via email.