donderdag 30 maart 2023

Trainingen

Weet je wat jullie talenten zijn als OR? Een effectief middel om deze te achterhalen is een passende OR-training. Deze vier thema's vormen het fundament van jouw ontwikkeling en die van de OR.

Online basistraining voor de nieuwe OR

cruciale gesprekkenOR-werk verruimt je blikveld en is goed voor je algemene ontwikkeling! HIermee is het een mooie aanvulling op jouw reguliere werk. Daarom is het van belang tijdig een basistraining te volgen, zodat je als ondernemingsraad een vlotte start kan maken en positie kunt innemen. Voorkom dat je als OR zegt: “Waarom hebben we deze training niet eerder gedaan? Dan waren we beter beslagen ten ijs gekomen.” Lees verder...

Cruciale Gesprekken in de ORlogo vitalsmartsbenelux

cruciale gesprekkenJe kent het wel, van die gesprekken waar je goed op bent voorbereid. De belangen voor de OR en de bestuurder zijn groot, de meningen lopen uiteen, de emoties nemen de overhand. Het zijn van die gesprekken waarbij je na afloop buiten staat en denkt: wat ging er mis? Aan de belangen kun je niets veranderen maar er valt veel te leren over de manier waarop je dit soort gesprekken voert en betere resultaten behaalt.
Lees verder...

Beïnvloeden vanuit de ORlogo vitalsmartsbenelux

beinvloeden vanuit de orOR-werk vraagt om een gestructureerde werkwijze voor het behandelen van advies- en instemmingsaanvragen. In deze training leer je een systematiek waarmee je aan de hand van 6 bronnen van invloed leert sturen op resultaten. Niet zoeken naar één oplossing maar sturen op meerdere bronnen van invloed die bijdragen aan verandering.
Lees verder...

Actief en effectief in de ORlogo imkopleidingen

actief en effectief in de orJe bent nieuw gekozen in de ondernemingsraad. Dat betekent dat je het vertrouwen van jouw collega’s hebt gekregen. Dat is veel waard. Je wilt hun belangen actief behartigen, uiteraard met het bedrijfsbelang in je achterhoofd. Om deze boeiende, verantwoordelijke rol goed aan te kunnen, heb je kennis, inzicht en vooral tactische vaardigheden nodig. Met deze training kan je direct aan de slag in de ondernemingsraad.
Lees verder...

Financieel inzicht in de ORlogo imkopleidingen

financieel inzicht in de orBij belangrijke beslissingen, zoals reorganisaties en investeringen, zal de bestuurder naar de financiële situatie van de organisatie kijken. Zoals je wellicht hebt gemerkt wordt de financiële status ook regelmatig als argument gebruikt bij bepaalde besluiten. In deze training leer je kengetallen te doorgronden waarmee je de gezondheid van de organisatie in beeld kunt brengen. Na deze training ben je in staat om de financiële ontwikkeling van de organisatie te volgen en te beoordelen.
Lees verder...

Het programma van de trainingen wordt in overleg samengesteld. Mail ons voor een oriënterend gesprek!