donderdag 20 september 2018

Trainingen

Om een goede basis te leggen voor uw werk n de OR zijn er vier thema's die voor vrijwel alle OR-en relevant zijn.
Deze vier thema's vormen het fundament van de ontwikkeling van de OR.

Cruciale Gesprekken in de ORlogo vitalsmartsbenelux

dreamstime m 57344269U kent het, wel van die gesprekken waar je goed op bent voorbereidt. De belangen voor de OR en de bestuurder zijn groot, de meningen lopen uit een, de emoties nemen de overhand. Het zijn van die gesprekken waarbij je na afloop buiten staat en denkt: wat is er mis gegaan? Aan de belangen kunt u niets veranderen maar er valt veel te leren over manier waarop u dit soort gesprekken voert en de betere resultaten behaald.
Lees verder...

Beïnvloeden vanuit de ORlogo vitalsmartsbenelux

dreamstime m 56297601OR-werk vraagt een gestructureerde werkwijze voor het behandelen van advies- en instemmingsaanvragen. In deze training leert u een systematiek waarmee u aan de hand van 6 bronnen van invloed leert sturen op resultaten. Niet zoeken naar één oplossing maar sturen op bronnen van invloed die bijdragen aan verandering.
Lees verder...

Actief en effectief in de ORlogo imkopleidingen

dreamstime m 44044634U bent nieuw gekozen in de Ondernemingsraad. Dat betekent dat u het vertrouwen van uw collega’s heeft gekregen. Dat is veel waard. U wilt hun belangen actief te behartigen, uiteraard met het bedrijfsbelang in gedachte. Om deze boeiende, verantwoordelijke rol goed aan te kunnen, heeft u kennis, inzicht en vooral tactische vaardigheden nodig. Met deze training kunt u direct aan de slag in de ondernemingsraad.
Lees verder...

Financieel inzicht in de ORlogo imkopleidingen

dreamstime m 50804642Bij belangrijke beslissingen, zoals reorganisaties en investeringen, zal de bestuurder naar de financiële situatie van de organisatie kijken. Zoals u heeft gemerkt wordt de financiële status ook regelmatig als argument gebruikt bij bepaalde besluiten. In de training leert u omgaan met kengetallen waarmee u de gezondheid van de organisatie in beeld kunt brengen. Met deze cursus bent u in staat om de financiële ontwikkeling van de organisatie te volgen en te beoordelen.
Lees verder...

Het programma van de trainingen wordt in overleg samengesteld. Bel of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak een afspraak!